JOALAISILLE TUPLASTI HOPEAA SM-KISOISTA!

Agility SM-kisat käyntiin Vantaalla 24.-25.8.2019 ja JoAn koirakot toivat Joensuuhun mitalit yksilö- ja joukkuekilpailuista! Yksilökilpailussa Sari Vähäniitty ja Uri voittivat hopeaa makseissa ja joukkuekisassa hopeaa tuli pikkuminiyhdistelmäjoukkueella: Nina Hiltunen & jackru Hulda, Saija Jänkävaara & jackru Flirtti, Hanna Päivinen & popopk Kerttu sekä Marja Hassinen & jackru Iines (PoKS).

JOA ONNITTELEE!

JOALAISIA MAAJOUKKUEISIIN!

Kesäkuun puolivälissä ratkottiin maajoukkuepaikat ja JoAn Sari Vähäniitty ja Uri selvittivät tiensä maksien MM-joukkueeseen! Lisäksi Christa Savolainen ja Senna nähdään PM-areenalla Tanskassa! ONNEA!

Tsemppiä koko porukalle kisoihin!

JoA:n Sari Vähäniitty ja bordercollie Uri voittivat Halli-SM hopeaa, sekä sijoittuivat toiseksi viikonlopun EO-karsinnoissa ja ansaitsivat paikan Suomen EO-joukkueessa. Hurjasti onnea huipputiimille ja tsemppiä heinäkuun European Open -kisoihin!!

Ympärivuotista lämpöä!

Pitkä odotus on viimein palkittu, sillä Pärnävaaran koiraurheilukeskuksen halliin on saatu lämmitys! Nyt ja tulevaisuudessa JoA järjestää kisat, kokeet ja koulutukset vähintään +8 asteen lämmössä. Sama lämpötila on tarjolla seuran omille pienryhmille sekä tietenkin itsenäisesti treenaaville!

Viikonlopun maajoukkuekarsinnoissa Sari Vähäniitty ja borcol Uri sijoittuivat hienosti 8. sijalle maksiluokassa ja lunastivat maajoukkuepaikan Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin! Huikea saavutus, onnea Sari ja Uri!!

Kuva: Jukka Pätynen / koirakuvat.fi, Maajoukkuekarsinnat, Lieto, 2017

Agilityn SM-kisat Lappeenrannassa 16.6.-18.6.2017 sujuivat joalaisilta upeasti!

Soili Makkonen ja shelam Dave ottivat medeissä SM-hopeaa ja samoin JoA:n maksijoukkue ylsi hopemitalille kokoonpanolla Sari Vähäniitty & Uri, Heidi Hirvasoja-Korkee & Sisu, Elisa Väistö & Terra ja Tiia Boman & Pokka!

Sunnuntain yksilökilpailuissa olivat mukana myös Eeva Nygren & Hulda (mini), Mari Suhonen & Pyry (medi), Heidi Hirvasoja-Korkee & Sisu (maksi), Sari Vähäniitty & Uri (maksi), Tiia Boman & Pokka, Elisa Väistö & Terra, joista Eeva ja Hulda ylsivät mineissä 206 starttaajan joukosta hienosti sijalle 24!

Suuret onnittelut koko JoA:n joukkueelle hienoista radoista!