Menestystä

2022

Joensuun Agilityurheilijoiden ja Pohjois-Karjalan Seurakoirien yhdistelmäjoukkueelle agilityn SM-kultaa pikkumakseissa!

Joalta joukkueessa olivat mukana Elisa Väistö & auskel Narnia ja Heidi Lyhykäinen & pyrpal Kalla.


PALJON ONNEA!

Salon Games SM -kisoista Joan Hanna Päivinen ja popopk Kerttu nappasivat Gamblers SM-kultaa!

ONNEA!

2021

Finnis Open & Games SM 2021 Oulu

Nina Hiltuselle ja Borikselle AVO SM Hopeaa, sekä pronssia Gamblersista makseissa!

Pikkumineissä Hanna Päiviselle ja Kertulle Snookerin SM pronssia!

Eeva Nygren ja Patu Gamblersista pronssia!

JSP SM

Jari Lukkarinen nappasi kaksi mitalia JSP SM -kisoissa Para 3-luokassa, kun hän sai hopeaa Rhean kanssa ja pronssia Sammyn kanssa!

Paljon onnea hienosta menestyksestä!!  

2020

2019


Agility SM-kisat käyntiin Vantaalla 24.-25.8.2019 ja JoAn koirakot toivat Joensuuhun mitalit yksilö- ja joukkuekilpailuista! Yksilökilpailussa Sari Vähäniitty ja Uri voittivat hopeaa makseissa ja joukkuekisassa hopeaa tuli pikkuminiyhdistelmäjoukkueella: Nina Hiltunen & jackru Hulda, Saija Jänkävaara & jackru Flirtti, Hanna Päivinen & popopk Kerttu sekä Marja Hassinen & jackru Iines (PoKS).

JOA ONNITTELEE!

JOALAISIA MAAJOUKKUEISIIN!

Kesäkuun puolivälissä ratkottiin maajoukkuepaikat ja JoAn Sari Vähäniitty ja Uri selvittivät tiensä maksien MM-joukkueeseen! Lisäksi Christa Savolainen ja Senna nähdään PM-areenalla Tanskassa! ONNEA!

Tsemppiä koko porukalle kisoihin!

JoA:n Sari Vähäniitty ja bordercollie Uri voittivat Halli-SM hopeaa, sekä sijoittuivat toiseksi viikonlopun EO-karsinnoissa ja ansaitsivat paikan Suomen EO-joukkueessa. Hurjasti onnea huipputiimille ja tsemppiä heinäkuun European Open -kisoihin!!

Viikonlopun maajoukkuekarsinnoissa Sari Vähäniitty ja borcol Uri sijoittuivat hienosti 8. sijalle maksiluokassa ja lunastivat maajoukkuepaikan Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin! Huikea saavutus, onnea Sari ja Uri!!

Kuva: Jukka Pätynen / koirakuvat.fi, Maajoukkuekarsinnat, Lieto, 2017


Agilityn SM-kisat Lappeenrannassa 16.6.-18.6.2017 sujuivat joalaisilta upeasti!

Soili Makkonen ja shelam Dave ottivat medeissä SM-hopeaa ja samoin JoA:n maksijoukkue ylsi hopemitalille kokoonpanolla Sari Vähäniitty & Uri, Heidi Hirvasoja-Korkee & Sisu, Elisa Väistö & Terra ja Tiia Boman & Pokka!

Sunnuntain yksilökilpailuissa olivat mukana myös Eeva Nygren & Hulda (mini), Mari Suhonen & Pyry (medi), Heidi Hirvasoja-Korkee & Sisu (maksi), Sari Vähäniitty & Uri (maksi), Tiia Boman & Pokka, Elisa Väistö & Terra, joista Eeva ja Hulda ylsivät mineissä 206 starttaajan joukosta hienosti sijalle 24!

Suuret onnittelut koko JoA:n joukkueelle hienoista radoista!