Koulutukset ja kurssit

Kaikkien pienryhmissä harjoittelevien ja koulutuksiin sekä kursseille osallistuvien koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja Kennelliiton määräysten mukaisesti. Harjoittelemme lämmitetyssä (vähintään +8 astetta) kivituhkapohjaisessa Pärnävaaran koiraurheilukeskuksessa, osoitteessa: Pärnävaarantie 32, 80400 Liperi.


Ilmoittautumalla ja osallistumalla JoA:n järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn sekä sen, että kilpailuun/tapahtumaan/koulutukseen liittyvää materiaalia voidaan julkaista eri kanavissa (esim. internet, tiedotusvälineet, kilpailupaikka). Kilpailu- ja tapahtumamateriaalia ovat mm. osallistujalistat, lähtölistat ja tulokset. Koko osallistujarekisterin selosteen voit lukea tästä.

Kurssit ja koulutukset

ILMOITTAUTUMINEN ALLA OLEVASTA LINKISTÄ

Ilmoittautumisaikaa 26.1. saakka.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqsSWa-dS1p3rSVaUlZ7rdU2JZ_U_RpWyk_1UQusOveHZXpg/viewform

Nyt teitä rally-tokoilijat ja tokoilijat hemmotellaan!

5.2.-6.2.2022 Oona Tuormaa-Soikkeli tulee kouluttamaan pärnävaaralle!

OONA SAAPUU KOULUTTAMAAN JYVÄSKYLÄSTÄ, JOSSA KOULUTTAA KOIRAVALMENNUS MOTIVAATIOSSA TOTTELEVAISUUSLAJEJA, ERITYISESTI TOKON JA RALLYTOKON VALMENNUKSIA.

OONA KERTOO NÄIN ITSESTÄÄN HEIDÄN SIVUILLAAN:

“KOULUTTAJANA ERITYISEN TÄRKEÄÄ MINULLE ON KEHITTÄÄ KOIRAKON YHTEISTYÖTÄ JA VIRETTÄ SEKÄ OHJATA JOKAISTA KOIRAKKOA YKSILÖNÄ. HALUAN OLLA OHJAAJAN TUKENA JA INSPIRAATIONA MATKALLA KOHTI OHJAAJAN TAVOITTEIDEN TÄYTTYMISTÄ. OLEN INNOSTUVA JA SINNIKÄS JA NAUTIN HAASTEISTA.”

Kaksi päiväiseen koulutukseen mahtuu niin kimppatreeniä kuin yksäreitäkin.

Lisäksi on luvassa on kaksi tuntinen luento koiran mielentilan hallinnasta. Luento sopii kaikille lajista riippumatta!

Pistähän viikonloppu kalenteriin, ilmoittautuminen avataan aivan pian! Ilmoittautuminen avataan yhtä aikaa sekä JOAlaisille, että ulkopuolisille (joalaiset etusijalla), joten tästä kannattaa vinkata myös kavereille!

Lauantaina

klo 10-12 alkaen luento aiheesta "Koiran mielentilan hallinta". 15e/osallistuja

klo 12:30 alkaen yksityisvalmennusta 10 koirakkopaikkaa, 30 minuuttia/koirakko. 50e/koirakko Joalaiset ja 55e/koirakko ulkopuoliset.

Koulutuksen kuunteluoppilaspaikka 5e, ei sisällä luentoaikaa.


Sunnuntaina

Klo 9-11 Rally-tokon ryhmätreeni. 6 koirakkoa. 40e/koirakko Joalaiset ja 45e/ulkopuoliset.

klo 11:30-15 yksityisvalmennusta 7 koirakkopaikkaa, 30 minuuttia/koirakko. 50e/koirakko Joalaiset ja 55e/koirakko ulkopuoliset.

Koulutuksen kuunteluoppilaspaikka 5e.

Joensuun Agilityurheilijat järjestää ratamestarikurssin 18.12.2021 Pärnävaaran koiraurheilukeskuksessa. Kouluttajana Jari Lukkarinen.


Kurssi antaa hyvät valmiudet virallisen agilitykilpailun ratamestarina toimimiseen sekä antaa Agilityliiton valmentaja- ja ylituomarikurssille hakeutumiseen vaadittavan pätevyyden. Kurssilla saa myös valmiuksia, varmuutta ja vinkkejä omienkin harjoitusten ja koulutusten ratasuunnitteluun sekä tärkeisiin turvallisuusasioihin.


Kurssille mahtuu 20 osallistujaa. Joan jäsenet etusijalla. Kurssi sisältää ratasuunnitteluun liittyvän ennakkotehtävän.


Hinta Joan jäsen 30€

Hinta muut 40€


Yhdistys hyvittää joalaisille kurssimaksun, kun jäsen on toiminut JoA:n järjestämissä virallisissa kilpailuissa ratamestarina vähintään kuudella radalla, joista vähintään kaksi 3. lk:n kisarataa. (Käytännössä esim. yksi kisapäivä 3+3 rataa.)


Lisätiedot ja ilmoittautuminen 7.12.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kurssit.joa@gmail.com