Koiraurheilukeskus

Pärnävaaran Koiraurheilukeskus

Pärnävaaran Koiraurheilukeskuksen varauskalenteri löytyy osoitteesta: 

Täältä löytyy myös ajantasainen varaushinnasto!

Pärnävaaran Koiraurheilukeskus (Pärnävaarantie 32, 80400 Liperi)  sijaitsee 16 kilometrin (noin 15 minuutin ajomatkan) päässä Joensuun ydinkeskustasta ja toimii ympärivuotisesti.

Halliin on asennettu syksyllä 2021 kumirouhetäytteinen Saltex-keinonurmi. Hallirakennuksessa (1600 m2) on käytössä kaksi erillistä umpinaisella väliaidalla erotettua noin 25x30 m kokoista kenttää ja lisäksi kesällä on käytössä ulkokenttä. Halli on lämmitetty, ja sen lämpötila on vähintään +8 astetta.

Koiraurheilukeskus on käytettävissä erilaisissa tapahtumissa ja palvelee sekä koiraurheilun että Pärnävaaralle sijoittuvan muun urheilutoiminnan tarpeita. Yhteistyö Pärnävaaran koiraurheilukeskuksen kanssa tarjoaa mahdollisuuden näkyä ja mainostaa sekä monitoimihallissa että koiraurheilukeskuksen erilaisissa toiminnoissa. Voimme myös yhteistyön merkeissä tarjota agilityn riemua erilaisissa yritystilaisuuksissa tai vaikkapa kesätapahtumissa. Koiraurheilukeskus soveltuu myös pienimuotoisten messujen ja muiden laajaa tilaa tarvitsevien tapahtumien järjestämispaikaksi.

Rakennuksen vieressä on runsaasti paikoitustilaa.


Hallia varaavat sitoutuvat noudattamaan hallin käyttösääntöjä. 

LUETHAN KÄYTTÖSÄÄNNÖT HUOLELLISESTI


Hallia voi varata varauskalenterista: 

HALLIN VARAUSKALENTERI

Hallin varauksiin liittyvät kyselyt: ajanvaraus.koiraurheilukeskus@gmail.com

Mikäli huomaat hallilla puutteita, huomaat esteiden kaipaavan huoltoa tai haluat antaa palautetta, voit jättää ilmoituksen TÄLLÄ LOMAKKEELLA tai laittaa sähköpostilla koiraurheilukeskus@gmail.com. Lomakkeella voi jättää ilmoituksen myös anonyymisti.


Historiaa


Pärnävaaran Koiraurheilukeskuksen rakentaminen aloitettiin syksyllä 2011 ja halli valmistui noin vuotta myöhemmin syksyllä 2012.

Hallin rakennusvaiheista voi lukea blogista: https://joanhalli.wordpress.com/